E van Entertainment
Blijf op de hoogte en volg Silvie
13 November 2006 | Thailand, Bangkok
Volop entertainment-activiteiten in Bangkok...reden waarom het zolang heeft geduurd voordat jullie weer iets van mij vernamen. Allereerst hebben de Thai me goed weten te vermaken met een Bowling Charity Tournament dat werd georganiseerd door het Thaise Rode Kruis. Inmiddels al enige weken geleden, maar nog immer vers in het geheugen. Niet in de laatste plaats vanwege de swingende bowling-moves van de collega's. Daarbij werd de ambassadeur tussen neus en lippen door geadviseerd dat, gezien zijn bowlingkwaliteiten, hij er verstandig aan zou doen zijn dagelijkse baan te behouden. Gelukkig kon ie er hartelijk om lachen!
Na het bowlen was het tijd voor een andere populaire bezigheid van de Thai: Karaoke! In het kader van mijn inburgerinsgpogingen, dan toch maar de stoute schoenen aangetrokken en mijn nachtegaal-stem laten horen. Blijkbaar kregen mijn Thaise collega's er geen genoeg van, want 4 uur later zaten we nog steeds in de karaoke-room. Pfff, ik geloof dat ik mijn portie karaoke voor de komende 5 jaar wel weer gehad heb....ware het niet dat de dag erna ik werd uitgenodigd door Dawis om haar te
vergezellen naar een familie-etentje...en ja, ook hier werd het een heus eet-zing-dans festijn! De Thai weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen.
Gelukkig kan men de drukte en entertainment business (en niet te vergeten de uitlaatgassen) soms ook ontsnappen. Drie uur met de bus en je zit op een paradijselijk eiland. Geweldig! Zon, zee, strand, verse vis en natuurlijk de welbekende buckets met cocktails.
Jaja, dat zijn nog eens weekenden! Was erg gezellig op Koh Samed samen met Joke, mijn thaise huisgenote en Linda, een Nederlands meisje die hier stage loopt bij een bedrijf.
Zoals je ziet, is de agenda snel gevuld en word ik hier goed bezig gehouden. Ik beloof bij deze echter dat het volgende bericht minder lang op zich zal laten wachten!
Veel liefs vanuit Bangkok,
Sil
Veel liefs vanuit Bangkok,
Sil
13 November 2006 - 18:24
Anne-Marie:
He Silleke!!
Leuk om weer een nieuw verhaal van je te lezen! Geniet er lekker van!
Dikke kus uit Den Bosch -
13 November 2006 - 18:27
Chris:
sillie!!!
oeioei, strand, bowlen, karaoke, wederom een paradijselijk verhaaltje! Wordt er ook gewerkt?? Is de regen al beetje gestopt??? Hier ist nat en donker en grijs.. Verder gaat het prima hier, weer mijn rust een beetje gevonden, haha! Geniet ervan!
xxxx chris -
13 November 2006 - 18:52
Romy:
Karaoke én de állerknapste!!!!!, je bent toch geweldig. Is Karaoke niks voor de volgende familiedag????? Lief dat je aan me gedacht hebt op mijn verjaardag! Dikke kus, Romy, knuffel van Theo en vette poot van Jopie. -
13 November 2006 - 21:19
Yvonne:
Hoi Silly!!!
Wat heb jij een leuke tijd daar.
Ik zit voor onzefamiliedag volgendjaarook te denken aan Karaoke of smartlappen.
Ik hoorde van Corine dat je maartje nog gebeld hebt bij haar afstuderen.Leuk!
Het schijnt een erg leuk feest geweest te zijn maar wij konden niet omdat Lonneke ook haar masterdiploma in Brussel kreeg!!
Zeis afgestudeerd met high honors!!
Echt leuk voor haar na de moeilijke jaren die ze gehad heeft.
Ik hoorde van Alexdat Bregje voor een paar dagen met Maartje naar Duitsland is en de reis naar jou is ook al geboekt.
Wat een leventje hebben jullie toch.
Maar geniet er van nu het allemaal nog kan!!!
Kus,
Yvonne
14 November 2006 - 10:56
Bregje En
Ja sil. Schrijf eens wat vaker, zo kom je nooit bij de z. nog ruim een maand en dan komen we je wel helpen.
Maar ook hier beleven wij avonturen op onze roadtrip naar Essen en Dusseldorf! Bis bald, Martchen und brechen -
14 November 2006 - 14:22
Nieltje:
Partyparty als ik het zo hoor! Heb je je bum-shake-move ook nog kunnen gebruiken bij dit alles? Wish I was there!!! Máár.. hier in het sjoene Nisseroi is het ook goed toeven bij paps en mams. De scriptie gaat er in ieder geval beter door! Tot mails (ik ga binnenkort skype weer installeren!!), dikke kus Niel -
14 November 2006 - 14:28
Niel Nog X:
En ow ja, voor volgende eiland trip: beware of the bucketsyndrome!! Voor je het weet zie je alleen nog maar thai by night, vanwege hangovers die je de ganse dag aan je bed kluisteren, en de buckets die je 's avonds weer verleidelijk aanstaren, waarna dit proces zich herhaalt en herhaalt en herhaalt... (als je een ervaringsdeskundige wilt spreken moet ik je doorverwijzen naar Noor, laat maar weten!) -
14 November 2006 - 19:51
Pap:
Hoi meidje,
Weer een leuk verhaal toegevoegd aan de serie. Alleen moet je wel efficienter met de letters van het alfabet omgaan. Anders lukt het je nooit om tot de z te komen. Maar ja, wat wil je ook, al die activiteiten daar gaan immers voor!
Liefs Pap -
14 November 2006 - 19:55
Olaf:
Hoi Silvie!
De buckets met cocktails kan ik me ook nog wel herinnneren... Wij zijn ook op Kho Samet geweest leuk he? Nou, veel plezier en groeten uit het regenachtige Den Haag. -
28 November 2006 - 21:45
Mirjam:
Hee Sil,
Goed om weer eens wat van je te horen. Zat toevallig laatst nog aan je te denken. Hier gebeurt er eigenlijk niets... En zeker niet met de studie, maar ach je kent me! Nou, heel veel plezier nog!
xxx Mir -
04 December 2006 - 13:44
Niki:
Hi lieve Sil,alles nog steeds super daar zo te lezen!Gister Sinterklaas in huize Poeth, was erg gezellig. jammer dat jij er niet bij was, maar de pepernoten komen nog naar jou toe geloof ik! tot mails! dikke kus Niki -
04 December 2006 - 20:32
Pap:
Hoi meidje,
Je hoort het al van Niki,drop, stroopwafels, pepernoten en chocola komen binnenkort naar je toe. Ik wacht op je volgende story. Of is het niet tuktuk, maar teveel drukdruk.
Liefs Pap (en Mam) -
11 December 2006 - 11:13
Dénise:
Lieve Sil,
Hoe is het? Ben je nog lekker aan het genieten? Ik kijk weer uit naar al je nieuwe mooie verhalen!!
Dikke kus Dénise