K van Kom je nog terug? - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Silvie Poeth - WaarBenJij.nu K van Kom je nog terug? - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Silvie Poeth - WaarBenJij.nu

K van Kom je nog terug?

Blijf op de hoogte en volg Silvie

01 Februari 2007 | Thailand, Bangkok

Een veelgestelde vraag in de mails van de afgelopen weken. Dus bij deze het verlossende antwoord: Ja...maar voorlopig nog niet! Ondanks dat ik jullie allemaal natuurlijk wel een beetje mis, heb ik wegens steeds groter wordende reislustige uitspattingen besloten me ticket te wijzigen en pas, tromgeroffel, 19 Maart terug te vliegen naar Nederland.

Dit jaar dus geen winter voor mij (joehoe!) en de polonaise tijdens carnaval zal ik helaas ook moeten overslaan (boehoe!)... maar wellicht dat ik de Vietnamezen hier zo ver krijg!!!

• 01 Februari 2007 - 13:41

Dénise:

Gelijk heb je Sil!!Wil niet zeggen dat wij werkende mensen niet een beetje jaloers zijn..:-)!! Ik geniet met volle teugen van jouw mooie verhalen!! Veel plezier en goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt!Dikke kus Dénise

• 01 Februari 2007 - 14:11

Niel:

HOE KUN JE ONS DAT AANDOEN!! Nee hoor silleke, just kidding, groot gelijk! Als je maar op tijd thuis bent voor m'n afstuderen, maar moet zéker lukken zoals het er nu voorstaat :-S haha.. Ben zeer benieuwd naar de rest van je plannen!! Dikke kus

• 01 Februari 2007 - 14:31

Tuur:

Hee Sil! Nou, je hebt t voor mekaar hoor! Dankzij al die jaloersmakende verhalen van je moest het er vroeg of laat van komen: ik en me-Julie gaan ook naar het Aziatische! We gaan komende zomer een maand rondreizen in het land van de loempia alwaar jij je nu ook verkeert/hebt verkeerd!
    Tis iig goed te horen dat het daar niet zo mooi/fantastisch/leuk/etc is dat je niet meer terug wilt komen :-)...wellicht treffen we mekaar in DH!grt

• 01 Februari 2007 - 17:04

Keesje:

WAT LEES IK NU...BOE !!!
    nee hoor jaloers ben ik...damn....sillie....blijf nog maar lekker....helemaal gelijk. mis je wel maar 2 maanden erbij kan nog wel.
    liefs
    Kees

• 01 Februari 2007 - 18:30

Celine:

Sil!!! Asociaal!!! me very jealous!
    Maar geniet ervan meid, je verdient het...
    Kus

• 01 Februari 2007 - 19:31

Anne:

He Silleke,

Poging 2.. Wilde alleen even zeggen dat ik je heel veel plezier toewens! Geniet er lekker van en ik drink wel een borreltje, een biertje of wat dan ook op je met de carnaval.

GENET!

Liefs,
    Anne

• 01 Februari 2007 - 20:54

Mirjam:

Eigenlijk Sil, is dit natuurlijk geen verrassend bericht... Onderhand ken ik je een beetje en deze actie is natuurlijk weer op je lijf geschreven! Nou, heel veel plezier dan nog maar en schrijf nog maar een paar mooi verhalen voor ons!

xxx Mir

• 02 Februari 2007 - 18:02

Yvonne:

hoi lieve Sil!
    Vandaag is ons bregje thuisgekomen en we hebben net heel mooie fotoos gezien van jullie trip!!
    Echt heel erg leuk!!
    ze heeft een lange reis achter de rug maar begint nu pas een beetje last te krijgen van haar jet-lag.
    Ze gaat morgen gezellig mee naar de verjaardag van Karin.
    Ik zie het helemaal voor me jij met de Vietnamezen
    aan het carnavallen!!!
    Spannend dat je nog alleen naar laos gaat maar dat lukt jou als globetrotter zeker.
    Nog veel plezier en dikke kus
    Yvonne

• 03 Februari 2007 - 12:34

Maartje:

Hey Silvie!

Wat leuk dat je nog wat langer in Azie blijft! Ben je deze hele maand nog in Vietnam??? Ik zit nu in Cambodja en ben over een dag of 3 in Vietnam! Als we toevallig bij elkaar in de buurt zijn een biertje doen??

• 03 Februari 2007 - 17:33

Steven:

Hee lieve sil, goed dat je besloten hebt daar nog wat langer te blijven want in NL is het maar niets.. Geniet lekker van je laatste paar weken daar en dan zien we elkaar gelukkig in Maart weer. Wel decadent (lees jaloers) dat berichtje van Mevr. Wegdam JR.(biertje doen in Vietnam:)) Ik ben momenteel nog steeds druk bezig in Amsterdam, gaat ook allemaal lekker. Geef maar aan Maartje door dat haar kamer al redelijk afgebroken is.. dikke kus en we bellen/mailen Steef

• 04 Februari 2007 - 11:54

Jelco:

He Silvie! In de categorie wijze besluiten --> inderdaad, dit besluit. Waar zit je nu? Wij nog in Hoi An.
    Groeten

• 07 Februari 2007 - 21:20

Linda:

Jo, dit zijn de betere berichten! Ik zou ook niet hier in de kou willen zitten, brrrrr. Echt niet leuk! Wel een voordeel: hoef de biertjes niet meer met ijs te drinken...
    Backpackze nog. X

• 09 Februari 2007 - 10:03

Niel:

Hey sil, ben je al in Laos?? Als je in Luang Prabang bent moet je zo'n borrel uit zo'n pot met slangen en hagedissen enzo pakken, daar wordt je heeeel groot en sterk van.. Jaaa zelfs jij!!! ;-) Wel een foto maken, anders geloof ik niet dat je er één op hebt!! Enjoy, dikke kussen